0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Jislumerdyk 10, 9111 HC Burdaard

Gegevens

Jislumerdyk 10, 9111 HC Burdaard
€ 499.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 8
Woonoppervlakte: 137 m2
Deel deze woning:
Prachtige jaren 30 woning met grote garage op een perceel van 840 m2.

In het fijne dorp Burdaard staat deze schitterend gerenoveerde jaren 30 woning. Deze woning is instapklaar en heeft een grote garage (13m x 6,90m) met brede oprit. Recent is het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant gedaan en is er vloerisolatie aangebracht. Recent is ook een nieuwe overkapping geplaatst. De woning telt 5 slaapkamers, 4 op de eerste verdieping en 1 op de begane grond.

Indeling
Begane grond: sfeervolle entree in het midden van de woning. Vanuit deze hal zijn de verschillende vertrekken op de beneden verdieping toegankelijk. De deuren in de hal zijn vernieuwd en hebben glas waardoor de woning erg ruimtelijk oogt en de vertrekken meer met elkaar verbindt. De trap naar de eerste verdieping is gesitueerd in de hal. Aan de linkerkant van de woning bevindt zich de ruime woonkamer met erker en glas-in-lood ramen. Daarnaast is er een fijne houtkachel aanwezig. Aan de rechterkant is de woonkeuken te...

Beschrijving

Prachtige jaren 30 woning met grote garage op een perceel van 840 m2.

In het fijne dorp Burdaard staat deze schitterend gerenoveerde jaren 30 woning. Deze woning is instapklaar en heeft een grote garage (13m x 6,90m) met brede oprit. Recent is het schilderwerk aan de binnen- en buitenkant gedaan en is er vloerisolatie aangebracht. Recent is ook een nieuwe overkapping geplaatst. De woning telt 5 slaapkamers, 4 op de eerste verdieping en 1 op de begane grond.

Indeling
Begane grond: sfeervolle entree in het midden van de woning. Vanuit deze hal zijn de verschillende vertrekken op de beneden verdieping toegankelijk. De deuren in de hal zijn vernieuwd en hebben glas waardoor de woning erg ruimtelijk oogt en de vertrekken meer met elkaar verbindt. De trap naar de eerste verdieping is gesitueerd in de hal. Aan de linkerkant van de woning bevindt zich de ruime woonkamer met erker en glas-in-lood ramen. Daarnaast is er een fijne houtkachel aanwezig. Aan de rechterkant is de woonkeuken te vinden. Deze keuken heeft een lichte kleurstelling met een donker werkblad. Tevens voorzien van inbouwapparatuur. Ook hier zijn weer de prachtige glas-in-lood ramen te vinden. Vanuit de hal is er toegang naar de kelder, die zich achter de woonkamer bevindt. Naast de kelder is een extra kamer, welke prima geschikt is als hobby-, werk- of slaapkamer. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen te vinden, een bergkast en het moderne toilet. Vanuit de bijkeuken is toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met bergkast en een vlizotrap naar de vliering. Er zijn vier slaapkamers op de eerste verdieping. Een aantal slaapkamers hebben een dakkapel wat voor extra licht en ruimte zorgt. Tevens heeft één slaapkamer inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een tweede toilet, een douche en een ligbad. Door de dakkapel in de badkamer heeft deze veel licht en extra ruimte.

Vliering: deze is met een vlizotrap te bereiken.

Garage: De ruime garage heeft een elektrische deur en een loopdeur aan de voorkant van de garage. Tevens is er aan de zijkant een loopdeur. De garage is voorzien van elektra en een zolder. Op het dak liggen 12 zonnepanelen. Aan de voorzijde is een brede oprit die ruimte biedt aan meerdere auto's. Achter de garage is een kleine overkapping geplaatst voor bijvoorbeeld opslag van spullen.

Tuin: de tuin is gesitueerd rondom de woning. Aan de voorzijde is er grint om de woning aangelegd en is er gras aanwezig. Naast de woning is een opslagplaats voor hout. De ruime achtertuin biedt veel mogelijkheden, deze is nu voorzien van gras, bomen, heggen en een border met planten. Achter op het perceel is een nieuwe overkapping geplaatst. Deze is voorzien van elektra en heeft ook een aansluiting voor bijvoorbeeld een buitenkeuken.

Kenmerken:
- instapklaar
- vloerisolatie
- gedeeltelijk dakisolatie
- 12 zonnepanelen
- dubbele beglazing
- 4 slaapkamers boven
- werk-, hobby of slaapkamer beneden
- nieuw toilet
- recent geschilderd aan de binnen- en buitenkant
- nieuwe overkapping met aansluiting voor eventueel een buitenkeuken

Locatie:
Burdaard is centraal gelegen op ongeveer 12 autominuten van Dokkum en 20 autominuten van hartje Leeuwarden. Het dorp huisvest o.a. een supermarkt, een restaurant, hotel, snackbar, camping, recreatieve haven, een molen, een Multi Functioneel Centrum met zwembad en diverse sportverenigingen, een basisschool en 2 kerken.

Informatie en Toelichting:
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.
- Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1930
Perceeloppervlakte
840 m2
Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
550 m3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Garages
1, Vrijstaand steen
Keuken
Woonkeuken
Badkamer
1
Verwarming
Cv ketel, houtkachel
Isolatie
Vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel
C
Dakconstructie
Samengesteld dak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen