0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

De Swanneblom 18, 9271 LA De westereen

Gegevens

De Swanneblom 18, 9271 LA De westereen
€ 649.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 7
Woonoppervlakte: 211 m2
Deel deze woning:
Unieke en goed onderhouden vrijstaande woning gebouwd in de Mediterrane stijl. De woning is gebouwd in 2002, volledig geïsoleerd, wordt verwarmd middels een warmtepomp en beschikt over 12 zonnepanelen. Dit alles resulteert in een fraai energielabel A++. Kortom een duurzame woning die klaar is voor de toekomst!

De woning heeft in totaal een woonoppervlakte van maar liefst 211 m². Het huis heeft onder andere een ruime woonkamer met een nette open keuken. Vanuit de woonkamer en keuken heb je uitzicht over de gehele straat. Verder heeft de woning op de begane grond een slaapkamer en een nette badkamer en suite met douche, dubbele wastafel, ligbad en toilet. Via de bijkeuken kom je in de inpandige garage. De garage is eveneens volledig geïsoleerd. Daarnaast in de garage de waterontharder. Op de verdieping heeft het huis onder andere 3 royale slaapkamers en een badkamer. Er kunnen op de verdieping eenvoudig 1 á 2 slaapkamers extra gecreëerd worden. Hier is voldoende ruimte voor. Op...

Beschrijving

Unieke en goed onderhouden vrijstaande woning gebouwd in de Mediterrane stijl. De woning is gebouwd in 2002, volledig geïsoleerd, wordt verwarmd middels een warmtepomp en beschikt over 12 zonnepanelen. Dit alles resulteert in een fraai energielabel A++. Kortom een duurzame woning die klaar is voor de toekomst!

De woning heeft in totaal een woonoppervlakte van maar liefst 211 m². Het huis heeft onder andere een ruime woonkamer met een nette open keuken. Vanuit de woonkamer en keuken heb je uitzicht over de gehele straat. Verder heeft de woning op de begane grond een slaapkamer en een nette badkamer en suite met douche, dubbele wastafel, ligbad en toilet. Via de bijkeuken kom je in de inpandige garage. De garage is eveneens volledig geïsoleerd. Daarnaast in de garage de waterontharder. Op de verdieping heeft het huis onder andere 3 royale slaapkamers en een badkamer. Er kunnen op de verdieping eenvoudig 1 á 2 slaapkamers extra gecreëerd worden. Hier is voldoende ruimte voor. Op de overloop is verder nog een technische ruimte aanwezig met een warmtepomp installatie, boilervat voor het warme water, mechanische ventilatie unit en omvormer van de zonnepanelen.

Het geheel heeft een verzorgde tuin met vijver en diverse zithoeken. Bovendien is er nog een berging aanwezig, een overkapping voor je aanhanger of camper en een ruimte oprit voor meerdere auto's.

BIJZONDERHEDEN:
- Perceelgrootte 802 m²
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond
- Kunststof kozijnen en deuren
- Energielabel A ++
- Gasloos
- 4 ruime slaapkamers
- 12 zonnepanelen (geplaatst in 2018)
- Warmtepomp (geplaatst in 2023)
- Vloerverwarming begane grond en in de badkamer
op de verdieping

INDELING
Begane grond: hal met meterkast, krachtsroom aanwezig - toilet - half open keuken met inductie, vaatwasser, oven, magnetron, etc. - royale woonkamer - slaapkamer (of te gebruiken als kantoor) met pui naar achtertuin - badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en dubbele wastafel - bijkeuken met witgoedaansluitingen - inpandige garage.
Eerste verdieping: overloop - ruime slaapkamer met 2 dakramen en ruime inloopkast - badkamer met douche, toilet en wastafel - ruime slaapkamer - ruime slaapkamer.

LOCATIE:
Niet bekend in De Westereen? Laat je verrassen over alles wat dit dorp heeft te bieden.
Het is een goed bereikbaar en levendig dorp gelegen in de mooie Fryske Walden met o.a. goede openbaar vervoervoorzieningen (waaronder treinstation), uitgebreid winkelcentrum, veel sportfaciliteiten (zoals o.a. manage, sportcomplex, skeeler- en tennisbaan etc.) en watersportmogelijkheden met jachthaven.

ALGEMEEN
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
2002
Perceeloppervlakte
802 m2
Woonoppervlakte
211 m2
Inhoud
939 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Garages
1, Aangebouwd steen
Keuken
Half open keuken
Badkamer
2
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
Energielabel
A_PP
Dakconstructie
Samengesteld dak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen