0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Learmune 18, 9102 EE Dokkum

Gegevens

Learmune 18, 9102 EE Dokkum
Verkocht
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 133 m2
Deel deze woning:
Deze moderne en goed onderhouden woning biedt een goede mix van comfort, ruimte en duurzaamheid. Het geheel is gelegen op een mooie locatie aan de rand van de geliefde woonwijk "De Weeshuislanden".

Bij binnenkomst in deze ruime woning tref je op de begane grond een hal en een net afgewerkt toilet. De lichte woonkamer gaat over in een open keuken, die in februari 2023 volledig is vernieuwd met hoogwaardige Bosch inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De moderne keuken is voorzien van een stijlvol eiland en is uitgebreid met een aanbouw, gerealiseerd in november 2022. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken, waar de cv-ketel is geïnstalleerd. De aangebouwde garage dient nu als royale berging die is opgesplitst in twee ruimtes met daarvoor een carport, ruimte vooraan van de berging is voorzien van HR++ glas voor extra isolatie. De hele beneden verdieping is voorzien van HR++ glas. Deze woning biedt de...

Beschrijving

Deze moderne en goed onderhouden woning biedt een goede mix van comfort, ruimte en duurzaamheid. Het geheel is gelegen op een mooie locatie aan de rand van de geliefde woonwijk "De Weeshuislanden".

Bij binnenkomst in deze ruime woning tref je op de begane grond een hal en een net afgewerkt toilet. De lichte woonkamer gaat over in een open keuken, die in februari 2023 volledig is vernieuwd met hoogwaardige Bosch inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De moderne keuken is voorzien van een stijlvol eiland en is uitgebreid met een aanbouw, gerealiseerd in november 2022. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken, waar de cv-ketel is geïnstalleerd. De aangebouwde garage dient nu als royale berging die is opgesplitst in twee ruimtes met daarvoor een carport, ruimte vooraan van de berging is voorzien van HR++ glas voor extra isolatie. De hele beneden verdieping is voorzien van HR++ glas. Deze woning biedt de mogelijkheid om een vierde slaapkamer op de begane grond te realiseren. De huidige berging, kan worden omgebouwd tot een extra slaapkamer

Op de eerste verdieping beschikt de woning over een overloop, drie slaapkamers (waarvan één ruime en lichte slaapkamer), de moderne badkamer met een douche, wastafel, toilet en een kunststof dakkapel. Daarnaast is er een handige bergkast aanwezig.

De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap en biedt extra ruimte door middel van een dakraam. Hier bevindt zich ook de omvormer voor de zonnepanelen.

De netjes onderhouden tuin biedt veel ruimte en ontsluiting naar de weg, met de hele dag zon. Verder is de tuin voorzien van een kas, vijver en een overkapping met berging, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Deze woning is volledig geïsoleerd en energiezuinig, mede dankzij de 16 zonnepanelen die in 2019 zijn geplaatst. De benedenverdieping is voorzien van nieuw glas voor extra comfort en isolatie. Met een recent vernieuwde keuken, zonnepanelen en hoogwaardige isolatie is deze woning helemaal klaar voor de toekomst.

Bijzonderheden:
- Garage met carport
- Perceel van 569 m² groot
- Mogelijkheid om een 4de slaapkamer op de begane grond te creëren
- Berging met overkapping in de tuin
- Moderne badkamer en toilet
- 16 zonnepanelen
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Bouwjaar 1992

Locatie:
Dokkum is één van de Friese Elfsteden en heeft een regionale verzorgingsfunctie voor heel Noordoost- Friesland. De vestingstad Dokkum met haar prachtige historische binnenstad, beschikt over een goed voorzieningenniveau met o.a. een ziekenhuis, diverse scholen (zowel basis als voortgezet en speciaal onderwijs), een tropisch zwembad en diverse sport faciliteiten en verenigingen. Dokkum is gelegen in de gemeente Noardeast Fryslan en heeft ca. 14.000 inwoners. Dokkum ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijdert van Lauwersoog en Holwerd, de opstapplaatsen naar Schiermonnikoog en Ameland. Sinds 2016 is Dokkum dankzij de Centrale As aangesloten op een vernieuwd wegennetwerk richting Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Groningen.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1992
Perceeloppervlakte
569 m2
Woonoppervlakte
133 m2
Inhoud
541 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Garages
1, Aangebouwd steen, carport
Keuken
Open keuken
Badkamer
1
Verwarming
Cv ketel
Isolatie
Volledig geisoleerd, hr glas
Energielabel
A
Dakconstructie
Zadeldak
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen