0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

It Fintsje 9, 9155 AS Raard

Gegevens

It Fintsje 9, 9155 AS Raard
€ 385.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 11
Woonoppervlakte: 176 m2
Deel deze woning:
Welkom bij It Fintsje 9, een prachtige ruime vrijstaande woning uit 1996, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in het charmante dorp Raard. Deze goed onderhouden woning biedt u alle ruimte en comfort die u zoekt. De woning is aan de zij- en achterkant uitgebouwd waardoor er op de begane grond maar ook op de eerste verdieping veel woonoppervlakte is gecreëerd van maar liefst 176 m². Het geheel staat op een ruim perceel van 623 m².

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met toegang tot de lichte en ruime woonkamer. De woonkamer biedt een prettige, open indeling en beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over inbouwapparatuur en veel kastruimte. In het plafond in de keuken is een raam geplaatst dit zorgt voor veel natuurlijk licht. Naast de keuken is een fraaie uitbouw gerealiseerd welke nu dienst doet als eetkamer. Deze ruimte is natuurlijk voor vele doeleinden...

Beschrijving

Welkom bij It Fintsje 9, een prachtige ruime vrijstaande woning uit 1996, gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in het charmante dorp Raard. Deze goed onderhouden woning biedt u alle ruimte en comfort die u zoekt. De woning is aan de zij- en achterkant uitgebouwd waardoor er op de begane grond maar ook op de eerste verdieping veel woonoppervlakte is gecreëerd van maar liefst 176 m². Het geheel staat op een ruim perceel van 623 m².

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met toegang tot de lichte en ruime woonkamer. De woonkamer biedt een prettige, open indeling en beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over inbouwapparatuur en veel kastruimte. In het plafond in de keuken is een raam geplaatst dit zorgt voor veel natuurlijk licht. Naast de keuken is een fraaie uitbouw gerealiseerd welke nu dienst doet als eetkamer. Deze ruimte is natuurlijk voor vele doeleinden te gebruiken. Op de begane grond vindt u daarnaast een praktische bijkeuken met wasruimte.

De eerste verdieping beschikt over zeven (slaap)kamers en een badkamer, uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een apart toilet. Daarnaast is er inloopkast. De kamers zijn eventueel ook weer samen te voegen.

Via een vaste trap en een vlizotrap is de zolder te bereiken.

Indeling
Begane grond: hal met trapopgang en toilet, woonkamer, keuken, eetkamer, bijkeuken en wasruimte.
Eerste verdieping: trapopgang, overloop, 7 (slaap)kamers, badkamer, toilet.
Tweede verdieping: bergruimte.

Buiten:
De woning staat op een ruim perceel met een verzorgde tuin rondom. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van een groot terras, waar u heerlijk kunt genieten van zonnige dagen. De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's en er is een vrijstaande garage aanwezig, perfect voor het stallen van uw auto of als extra bergruimte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1996
- Woonoppervlakte: 176 m²
- Perceeloppervlakte: 623 m²
- 7 (slaap)kamers
- Energielabel A
- Vrijstaande woning met moderne voorzieningen
- Ruime en lichte woonkamer
- Grote, zonnige tuin met veel privacy
- Vrijstaande garage en ruime oprit

Locatie:
It Fintsje 9 is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk, waardoor u kunt genieten van zowel rust als het gemak van nabijgelegen voorzieningen. Raard ligt in de gemeente Noardeast-Fryslân en biedt een landelijke woonomgeving met prachtige natuur in de directe omgeving. Het levendige stadje Dokkum, met diverse winkels, scholen en horecagelegenheden, ligt op korte afstand.

Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een rustige woonomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden die It Fintsje 9 in Raard te bieden heeft!

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1996
Perceeloppervlakte
623 m2
Woonoppervlakte
176 m2
Inhoud
621 m3
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5
Garages
1, Vrijstaand hout
Keuken
Open keuken
Badkamer
1
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel
A
Dakconstructie
Samengesteld dak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen