0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

De Kamp 17, 9134 PB Ljussens

Gegevens

De Kamp 17, 9134 PB Ljussens
€ 199.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 91 m2
Deel deze woning:
Zoek je een instapklare starterswoning? Neem dan een kijkje op De Kamp 17 in Ljussens. De tussenwoning is gelegen op een ruim perceel van 195 m². De achtertuin is onderhoudsarm en zeer goed verzorgd, in deze prachtige tuin kun je heerlijk genieten van het buitenleven. De achtertuin is ca. 16 meter diep en heeft een achterom.

Via de nieuwe kunststof voordeur kom je in de hal. Vanuit de hal kom je onder andere in de royale woonkamer (ca. 17 m²) welke smaakvol is ingericht. Verder is het toilet recent deels gemoderniseerd en beschikt de woning over een nette dichte keuken v.v. combi-oven, vaatwasser, inductie en een afzuigkap. Via de keuken kom je in de bijkeuken. De bijkeuken is momenteel niet groot. Hier zou je eventueel de wand door kunnen breken richting de berging. Zo creëer je een ruimere bijkeuken / berging. Op de verdieping heeft de woning 4 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Via de vlizotrap op het overloop is de vliering te bereiken welke een stahoogte...

Beschrijving

Zoek je een instapklare starterswoning? Neem dan een kijkje op De Kamp 17 in Ljussens. De tussenwoning is gelegen op een ruim perceel van 195 m². De achtertuin is onderhoudsarm en zeer goed verzorgd, in deze prachtige tuin kun je heerlijk genieten van het buitenleven. De achtertuin is ca. 16 meter diep en heeft een achterom.

Via de nieuwe kunststof voordeur kom je in de hal. Vanuit de hal kom je onder andere in de royale woonkamer (ca. 17 m²) welke smaakvol is ingericht. Verder is het toilet recent deels gemoderniseerd en beschikt de woning over een nette dichte keuken v.v. combi-oven, vaatwasser, inductie en een afzuigkap. Via de keuken kom je in de bijkeuken. De bijkeuken is momenteel niet groot. Hier zou je eventueel de wand door kunnen breken richting de berging. Zo creëer je een ruimere bijkeuken / berging. Op de verdieping heeft de woning 4 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Via de vlizotrap op het overloop is de vliering te bereiken welke een stahoogte heeft van 2.02m. Hier is de CV-ketel gesitueerd en de zonneboiler, er kan eventueel een vaste trap naar de verdieping gecreëerd worden.

BIJZONDERHEDEN:
- Kunststofkozijnen (2020) met HR-++ glas in de gehele woning
- 91 m² woonoppervlakte
- 4 slaapkamers
- Perceeloppervlakte van 195 m²
- Beschutte en nette achtertuin
- Aangebouwde stenen berging

LOCATIE:
Het dorp Lioessens (Fries: Ljussens) telt ca. 390 inwoners. De tweelingdorpen Morra en Lioessens zijn sociaal en maatschappelijk sterk aan elkaar gebonden. In het dorpje Morra wonen ca. 250 inwoners. De dorpen liggen nabij de Waddenzee, Lauwersmeergebied en de prachtige zeedijk, hier kun je kilometers lang wandelen en fietsen. In Lioessens bevindt zich een basisschool, tevens is er een actieve sportvereniging en een muziekvereniging. Bovendien is de stad Dokkum gemakkelijk te bereiken met de auto of de fiets. De stad ligt op ca. 9 kilometer afstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het nabij gelegen Anjum of Dokkum. Het Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden voor (water) recreatie, ontspanning en natuur. Ook de veerdiensten naar Ameland en Schiermonnikoog zijn niet ver van Lioessens.

STARTERSLENING
Is De Kamp 17 jouw eerste droomwoning maar de hypotheek die je van de bank kunt krijgen niet voldoende? Dan kun je gebruik maken van de Starterslening die de gemeente Noardeast-Fryslan beschikbaar stelt. Dit is een gemeentelijke aanvulling om het verschil te overbruggen tussen je eerste hypotheek en de prijs van deze droomwoning. Hiervoor gelden uiteraard een aantal regels. Zo moet dit je eerste koopwoning worden. Kijk voor meer informatie op de website van SVN of neem contact op met ons!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1970
Perceeloppervlakte
195 m2
Woonoppervlakte
91 m2
Inhoud
399 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Garages
, Geen garage
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
1
Verwarming
Cv ketel
Isolatie
Hr glas
Energielabel
C
Dakconstructie
Zadeldak
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen