0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Tuorrebout 87, 9251 TB Burgum

Gegevens

Tuorrebout 87, 9251 TB Burgum
€ 450.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 145 m2
Deel deze woning:
Twee-onder-één kap woning in het groen met maar liefst 5 slaapkamers!

Op aantrekkelijke woonstand in de ruim opgezette nieuwbouwwijk Burgum-West bevindt zich deze royale en moderne twee-onder-één kap woning. Deze woning heeft een aangebouwde stenen garage en een zonnige tuin op het westen. Aan de voorzijde uitzicht op gemeenschappelijk groen met gras, struiken en bomen.

Vanuit de hal stapt u de lichte en ruime woonkamer binnen. Vooral de erker aan de voorzijde van de woning zorgt voor veel sfeer en lichtinval. Een aantal jaren geleden is de woonkamer opnieuw geschilderd waarbij het plafond glad gestuukt is. Daarnaast zijn er nieuwe binnendeuren geplaatst en is er een nieuwe laminaten vloer gelegd. De keuken (2016) is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een Quooker, een Stoves gasfornuis met 3 ovens, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. In de keuken, bijkeuken en in de hal ligt een antraciet tegelvloer. Aan de achterzijde van de woning zijn openslaande deuren...

Beschrijving

Twee-onder-één kap woning in het groen met maar liefst 5 slaapkamers!

Op aantrekkelijke woonstand in de ruim opgezette nieuwbouwwijk Burgum-West bevindt zich deze royale en moderne twee-onder-één kap woning. Deze woning heeft een aangebouwde stenen garage en een zonnige tuin op het westen. Aan de voorzijde uitzicht op gemeenschappelijk groen met gras, struiken en bomen.

Vanuit de hal stapt u de lichte en ruime woonkamer binnen. Vooral de erker aan de voorzijde van de woning zorgt voor veel sfeer en lichtinval. Een aantal jaren geleden is de woonkamer opnieuw geschilderd waarbij het plafond glad gestuukt is. Daarnaast zijn er nieuwe binnendeuren geplaatst en is er een nieuwe laminaten vloer gelegd. De keuken (2016) is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een Quooker, een Stoves gasfornuis met 3 ovens, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. In de keuken, bijkeuken en in de hal ligt een antraciet tegelvloer. Aan de achterzijde van de woning zijn openslaande deuren naar de tuin. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken waar inbouwkasten zorgen voor bergruimte. Vanuit de bijkeuken loopt u door naar de garage.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, ligbad, douche en een tweede toilet. De grootste slaapkamer aan de achterzijde heeft een inloopkast. Via een vaste trap is het gemakkelijk de tweede verdieping te bereiken. Op de tweede verdieping zijn 2 slaap- en/of werkkamers en een ruime overloop. Op de overloop bevinden zich de witgoedaansluitingen en de C.V.-ketel. Deze zijn netjes in inbouwkasten geplaatst. Het dakkapel en de dakramen op de tweede verdieping zorgen voor meer licht en ruimte.

De tuin is gesitueerd op het westen. Achter de tuin ligt een strook gemeentegrond met een elzen-singel wat voor extra privacy in de tuin zorgt. Achter in de tuin staat een houten berging met een overkapping waar het zomers heerlijk vertoeven is. De voorzijde geeft uitzicht op veel groen, de voortuin is opnieuw aangelegd met borders, bomen en planten. De woning heeft een eigen oprit voor twee auto's en een achterom naar de tuin.

Indeling
Begane grond: Hal met toilet en fonteintje, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer, keuken (voorzien van inbouwapparatuur), bijkeuken, garage.

Eerste verdieping:
Overloop en trapopgang naar tweede verdieping. Drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met inloopkast. Badkamer met wastafel, ligbad, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met C.V. installatie en witgoed aansluitingen. Twee (slaap)kamers. Bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerde woning
- Energielabel A
- Totaal 5 slaapkamers
- Vrij uitzicht aan de voorzijde
- Privacy-volle achtertuin
- C.V.-ketel van 2019
- Woning aan de buitenzijde geschilderd in 2018
- Totaal 21 zonnepanelen
- Laadpaal (ter overname)

Interesse?
Ook zo benieuwd naar deze woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen.

Burgum
Burgum is de hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel en telt ongeveer 10.000 inwoners. Het dorp beschikt over alle mogelijke voorzieningen zoals: scholen, openbaar vervoer, horeca, diverse winkels en sportvoorzieningen, overdekt zwembad en bibliotheek. Het is een dorp met prima uitvalswegen zowel per boot via het kanaal als per auto via de nabij gelegen A7.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
2005
Perceeloppervlakte
297 m2
Woonoppervlakte
145 m2
Inhoud
425 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Garages
1, Aangebouwd steen
Keuken
Half open keuken
Badkamer
1
Verwarming
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
Energielabel
A
Dakconstructie
Schilddak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen